IT & C

#nikonisti #comunitate online #epson #nikonians

Epson, partenerul Comunitatii Nikonistilor

Epson, producator de produse in domeniul imaginii - imprimante, proiectoare si LCD-uri, anunta ca incepand din acest an, este partenerul exclusiv al Comunitatii Nikonistilor.

foto Nikon.

Unde incape Epson aici

Epson le va oferi celor 150.000 de membri ai comunitatii si celor peste 60.000 de vizitatori zilnici ai site-ului www.nikonians.org servicii de expertiza,  sfaturi si un ghid complet pentru realizarea unor printuri digitale de inalta calitate.

In plus, Epson va oferi comunitatii de fotografi accesul in premiera la cele mai noi produse, pe langa recenzii de specialitate despre cum pot fi utilizate echipamentele la cel mai inalt nivel.  

"Ca lider in dezvoltarea echipamentelor de listare foto , Epson dispune de o expertiza recunoscuta in ceea ce prvieste nevoile fotografilor amatori si profesionisti , fiind partenerul ideal pentru comunitatea noastra. Alegerea Epson ca partener exclusiv a fost o decizie usor de luat, imediat ce am inteles, impreuna cu partenerul meu Ramón Palacios, angajamentul lor fata de educatie si impartasirea cunostintelor", a declarat Bo Stahlbrandt, fondator al Comunitatii Nikonistilor.

De cand exista Nikonians?


Comunitatea Nikonistilor a fost fondata in luna aprilie a anului 2000 ca o resursa educativa si ca un site de referinta pentru fotografii amatori si profesionisti.

Comunitatea se dedica furnizarii ultimelor stiri, tehnici si idei din domeniul fotografiei digitale. Epson ii va sustine pe fotografii de orice nivel atat prin parteneriate, sponsorizari , programe educationale , cat si prin furnizarea de cunoastere si informati relevante pentru industrie.

"Nikonistii sunt pasionati de echipamente. Ne plac produsele de inalta calitate cu ajutorul carora putem obtine rezultate care satisfac cele mai exigente nevoi ale fotografilor profesionisti. In Epson ne-am gasit partenerul care ne poate satisface ambele cerinte, indiferent daca este vorba de imprimarea fotografica obisnuita sau de Fine Art", a mai adaugat Bo Stahlbrandt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele