IT & C

#rezolutie #pixeli #imagini #lumeni #eco #epson #proiector #video

Epson lanseaza o noua serie de proiectoare fixe

Epson anunta lansarea celei mai noi serii de proiectoare fixe high-end destinate spatiilor largi, EB-Z8000WU si EB-Z8050W.

Modelele din seria EB-Z8000 stabilesc noi standarde din punct de vedere al luminozitatii, al fiabilitatii si al flexibilitatii caracteristicilor tehnice.

Bun si in lumina

Noile modele ofera o calitate unica a imaginii, ridicand standardul de luminozitate pe culoare (Colour Light Output - CLO ) pana la 7000 de lumeni . Un sistem inovator cu doua lampi, care se adaugaunor impresionante rezolutii WUXGA si WXGA, asigura o acuratete ridicata a imaginilor si calitate full HD chiar si in spatiile largi, cu multa lumina.

"Seria EB-Z8000 reprezinta varful de GAMA pentru proiectia in salile mari. Noua serie plaseaza gama de produse Epson la un nivel superior, creand efecte incredibile prin realismul imaginilor. Panelurile LCD non-organice, alaturi de tehnologia Epson C2Fine ofera o rata de contrast extrem de ridicata. Noul sistem optic asigura proiectia imaginilor wide cu o fidelitate exceptionala, chiar si în spatiile ample", a declarat Vincent VAN RIJ, Product Manager la Epson Europe .

Tehnologii

EB-Z8000WU este primul proiector WUXGA 3LCD de pe piata capabil sa ofere un coeficient de luminozitate pe culoare de 6000 lumeni, in vreme ce EB-Z8050W aduce nu mai putin de 7000 lumeni. EB-Z8000WU este dotat cu o rezolutie de 1920 x1 200 px, iar EB-Z8050W creeaza o rezolutie nativa de 1280 x 800 px.

Create pentru utilizare indelungata, in conditii de fiabilitate sporita, EB-Z8000WU si EB-Z8050W inglobeaza cele mai avansate tehnologii Epson. Tehnologia de racire patentata de Epson, bazata pe racirea cu lichid, cea cu jeturi si cea cu aer, micsoreaza temperatura panelurilor LCD in mod direct. Sistemul de mascare discreta a cablurilor ascunde firele si punctele de conexiune, iar usurinta cu care pot fi inlocuite lentilele si filtrele asigura o intretinere cu minim de efort.

Modelele din seria EB-Z8000 sunt dotate cu manere pentru a putea fi transportate in conditii optime la instalare. Aceste manere solide pot fi folosite, de asemenea, pentru asigurarea anti-furt si pentru securizarea instalarii, fiind conectate intr-un mod sigur la kit-ul de instalare pe plafon special creat de Epson.

Proiector eco

Functia Epson EasyMP permite prezent?ri multi-screen wireless cu pân? la patru proiectoare simultan. EB-Z8050W este compatibil cu o gam ? larg? de protocoale de securitate wireless, astfel încât datele importante sunt mereu protejate în re?eaua wireless.

Seria EB-Z8000 este extrem de eficienta din punct de vedere al consumului de energie, avand un consum de numai 1W in stand-by. Solutiile incorporate sunt inteligente si au impact minim asupra mediului inconjurator, fiind gandite pentru a proteja planeta pe termen lung.

Carcasa proiectorului nu are strat de vopsea, iar lentila si sistemul de proiectie nu contin plumb sau halogen. In plus, ambalajul produselor este realizat din materii prime reciclate. Modelul EB-Z8000WU este disponibil incepand cu luna septembrie 2009, iar EB-Z8050W va fi prezent pe piata din ianuarie 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele