IT & C

#restick #lansare #imprimanta #etichete #epson

Epson lanseaza noua imprimanta pentru etichete autocolante

Epson completeaza seria imprimantelor < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/de" title="de">de etichete TM-T88IV cu noul model TM-T88IV ReStick , conceput pentru suporturile autocolante.

Noua imprimanta este ideala pentru restaurante cu servicii de livrare la domiciliu , cafenele si localuri fast-food, oriunde comenzile si etichetele trebuie sa fie atasate produselor.

Studiu in restaurante

Mult mai frecvent decat in industria restaurantelor traditionale, clientii restaurantelor fast-food Au ">au pretentia ca sortimentele din meniu sa fie preparate in functie de preferintele personale.

Potrivit unui studiu din SUA, aceste comenzi speciale sunt apreciate de clienti in 85-90% din cazuri. Sortimentele care nu au fost preparate corespunzator nu pot fi refolosite, iar costul acestora se ridica la 8 miliarde de dolari pe an in SUA. Aceste costuri inutile ar putea fi reduse cu ajutorul etichetelor autocolante listate cu imprimanta Epson TM-T88IV ReStick.

De exemplu, intr-un restaurant cu servire rapida: angajatii de la casa preiau si transmit comanda alaturi de solicitarile speciale, iar in bucatarie imprimanta listeaza eticheta autocolanta potrivita. De indata ce a fost pregatita comanda, bucatarul lipeste eticheta potrivita pe ambalaj, evitandu-se orice confuzie.

Compatibilitate +.+-=-+.+ 20 -+.-+=+-.+-

Noua imprimanta Epson TM-T88IV ReStick a fost conceputa special pentru a fi folosita cu noua hartie autocolanta pentru etichete. Cercetatorii au acordat o atentie deosebita mentinerii fiabilitatii recunoscute a imprimantei TM-T88IV, asigurand ca adezivul aplicat mediului de listare nu va afecta calitatea printului.

Rezolutia de listare a noi imprimante Epson TM-T88IV ReStick este de 203 dpi, permitand imprimarea cu acuratete a unor imagini grafice detaliate pe etichete si chitante. Imprimanta poate lista atat pe hartie termica traditionala, cat si pe hartie autocolanta ReStick-Paper de 58 mm si 80 mm grosime.

Modelul Epson TM-T88IV ReStick sectioneaza toate etichetele in functie de dimensiunile dorite. In plus, imprimanta Epson TM-T88IV ReStick este perfect compatibila cu TM-T88III si TM-T88IV, putand fi integrata extrem de usor in sisteme POS deja implementate.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele