IT & C

#epson eh-tw450 #gaming #xtreme gaming

Epson EH-TW450, o altfel de experienta gaming

Cei de la Epson vin cu o noua abordare pentru a prezenta experienta de gaming de care este capabil proiectorul EH-TW450.

Astfel, compania a realizat un videoclip care a fost publicat pe Youtube si care face public un nou concept denumit " Xtreme Gaming ".

Pentru gaming

Sub conceptul Xtreme Gaming, Epson propune impatimitilor de jocuri o altfel de experienta gaming care se desfasoara pe un ecran urias. Ideea Epson este de fapt proiectorul EH-TW450 dedicat gaming-ul mobil sau pentru vizualizarea filmelor cu gasca.

In videoclipul realizat este prezentat un jucator pasionat, imbraca un costum de "gaming extrem". Acesta cutreiera strazile, cluburile sau acoperisurile blocurilor cu un proiector Epson EH-TW450 montat in fata si o consola Playstation 3 pe spate, pentru a gasi experienta ideala de gaming.

Ce doresc cei de la Epson sa demonstreze este ca nicio suprafata nu este prea mare pentru performantele de proiectie ale modelului care are o rata de contrast de 3000:1 si o luminozitate de 2.500 de lumeni.
   
Alte detalii

Gamerii pot proiecta imagini uriase la o rezolutie de 720p, cu proiectorul EH-TW450. Fatadele clairilor, blocurile sau chiar strazile pot deveni locurile ideale unde jucatorii se pot desfasura in voie.

In plus, proiectorul este extrem de versatil datorita unei game extinse de conexiuni, compatibile cu toate consolele de jocuri si DVD player-ele. Modelul Epson EH-TW450 este disponibil si in Romania la un pret estimativ de 3.200 RON.

Xtreme Gaming cu Epson EH-TW450

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele