IT & C

#monocrom #imprimanta #epson

Epson AcuLaser M1200, o noua imprimanta laser economica

Epson lanseaza noua imprimanta laser monocrom, pentru uz personal si afaceri, Epson AcuLaser M1200.

Noul model tipareste A4 alb-negru la viteze de pana la 20 de pagini pe minut, cu o rezolutie de maxim 600 dpi, fiind ideala pentru orice spatiu de lucru, inclusiv cel de acasa.

Specificatii tehnice

Imprimanta Epson AcuLaser M1200 dispune de interfate USB si paralela in varianta standard, asigurand o conexiune simpla la orice computer.

Fiind compatibila cu sistemele de operare utilizate in mod curent, Windows si Mac, si datorita livrarii echipamentului cu consumabilele aferente, imprimanta AcuLaser M1200 poate fi instalata cu usurinta, devenind functionala pe loc.

"Modelul AcuLaser M1200 reprezinta solutia ideala pentru necesitatile de printare ale utilizatorilor care lucreaza in birouri mici sau acasa. Imprimanta are un pret accesibil, iar costul de operare scazut si tonerele de diverse capacitati o transforma intr-o solutie inteligenta si flexibila"
, a declarat Benjamin Guisembert, Product Manager Epson Europe .

Capacitate de tiparire

Avand unul din cele mai bune cicluri de lucru de pe piata imprimantelor personale, dispozitivul Epson AcuLaser M1200 poate tipari pana la 15.000 de pagini pe luna. Imprimanta dispune de o tava de hartie cu o capacitate 150 de coli, permitandu-le utilizatorilor sa schimbe cu usurinta tipuri de hartie diferite.

Totodata, Epson AcuLaser M1200 vine cu anumite caracteristici mai speciale ca posibilitatea de a returna tonerele consumate prin programul de beneficii "Return and Recycle". Modelul va fi disponibila incepand cu 1 noiembrie 2009 la un pret de 79 euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele