IT & C

#free software #open source #eveniment it #eliberatica

eLiberatica 2009 isi deschide portile in perioada 22-23 mai la Bucuresti

Cea de-a treia editie a conferintei internationale eLiberatica - The benefits of Open & Free Technologies va avea loc in perioada 22-23 mai la Universitatea Politehnica Bucuresti si reprezinta cel mai important evenimente IT, Open Source si Free Software din Europa de Est in 2009.

Lideri, "geeks" si profesionisti din toata lumea se reunesc pentru a evidentia beneficiile solutiilor IT open source si free software in contextul crizei economice.

Estimari

Organizatorii eLiberatica estimeaza ca peste 400 de participanti vor avea posibilitatea de a participa la dezbateri privind adoptarea modelului in afaceri, administratie publica si mediul educational precum si dezvoltarea profesionala prin implicarea in comunitatea FLOSS.

Editia din acest an a conferintei se va concentra pe Open Source in contextul crizei economice si va evidentia beneficiile utilizarii solutiilor open si free.

Conferinta isi propune drept public tinta: oameni de afaceri care doresc sa cunoasca noi metode de dezvoltare (CEO, CFO, CIO, BDM, manageri, etc.); management IT si membrii cheie ai echipei tehnologice; factori de decizie implicati in administratia locala si centrala; profesori si studenti; utilizatori de calculatoare in general.

Evenimente speciale

Pe langa mini-expozitia deja cunoscuta din editiile anterioare, anul acesta, in cadrul eLiberatica , vor avea loc si evenimente speciale, sustinute si organizate de catre partenerii strategici Open Agile Romania, Mozilla Foundation si O'Reilly Media.

In plus, pentru prima oara in Romania, comunitatile locale sustinatoare a miscarii FLOSS se vor reuni la standul "Romanian Free Software Teams" pentru a oferi participantilor detalii, workshop-uri si informatii de ultima ora legate de activitatea acestora.

Conferinta este sustinuta de catre partenerii IBM, SUN, BIT Software, NL Net, RadGS Software, RedHat, Mozilla Foundation, University of British Columbia, Free Software Foundation Europe, Microsoft, Open Agile Romania, Fedora Project, O'Reilly Media, Ask Monty, Drizzle si promovata cu ajutorul partenerilor media Osn.ro, Lucrez.in/IT, MediaLook, Joobs, Trafic.ro, ContactNet, Calendar Evenimente, News20.ro, Acasa.ro, PR Wave, PR Wave Directory, Agora News, IT Trends, Connect, Ceata, Diacritice, Grupul pentru Software Liber, Ubuntu Romania, Firebird Romania, ROSEdu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele