IT & C

EarthLink isi reduce posturile

Intr-o actiune de a realiza aproape toate operatiunile de suport externalizat, EarthLink intentioneaza sa reduca 1.300 din cele 3.300 de posturi din SUA in primul trimestru al anului 2004, a anuntat furnizorul de servicii Internet.

"Multe dintre aceste slujbe vor fi inlocuite prin outsorurcing. Este un proces pe care l-am inceput anul trecut", a declarat Dan Greenfield, vice presedinte al EarthLink.
EarthLink a mai redus un numar de 1.300 de posturi din operatiunile de suport in ianuarie 2003.

In prezent compania isi externalizeaza aproximativ 70% din operatiunile de suport tehnic catre companii din SUA, Filipine si Jamaica. Cu aceasta noua runda de outsourcing aproape toate operatiunile de suport sunt realizate in afara companiei.

Reducerea posturilor va afecta angajatii din Atlanta , Harrisburg si trei locatii din California : Roseville, San Jose si Pasadena.
Cei 2000 de angajati care vor ramane in continuare la EarthLink sunt locati in birourile EarthLink din Atlanta si Pasadena.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele