IT & C

e-facturi.ro - plata utilitatilor online, mai simpla si accesibila

Pay Trust anunta finalizarea implementarii programului de modernizare si optimizare a serviciului e- online si catre furnizorii de electricitate si apa.
Plata facturilor la utilitati se realizeaza simplu si rapid direct din contul de utilizator, la orice ora si de oriunde exista o conexiune la internet, evitandu-se drumurile la banca, cozile la ghisee sau functionarii nepoliticosi, doar utilizand cardul bancar. Dupa deschiderea unui cont de utilizator se procedeaza la completarea datelor privind factura dupa care utilizatorul este transferat pe pagina Romcard unde va introduce datele cardului si unde se va realiza procesarea efectiva a platii, iar in cateva momente va primi mesajul de confirmare a platii atat in contul sau de utilizator cat si pe email.



Avantajele majore ale utilizarii acestui sistem de plati online a utilitatilor se concretizeaza in timpul infim necesar pentru realizarea platii (doar cateva minute in fata calculatorului) in comparatie cu platile clasice. Un plus de valoare este adus si de facilitatile suplimentare oferite de sistem: arhivarea facturilor, vizualizarea rapida a istoricului platilor cat si a statusului unei plati, confirmarea rapida pe email a operatiunilor si nu in ultimul rand suportul prompt si de calitate din partea consultantilor Pay Trust.
Serviciul e- facturi .ro se adreseaza tuturor persoanelor care dispun de o conexiune internet si un card bancar si este foarte apreciat de cei care au un program de lucru de la 9 la 17 si nu au timp sa ajunga la banca sau la casieriile funizorilor de utilitati care au programul tot pana la ora 17. Astfel, Pay Trust vine in intampinarea nevoilor persoanelor care nu dispun de foarte mult timp liber oferind o modalitate simpla si convenabila de achitare a facturilor la utilitati.
Prin micsorarea comisionului de procesare, de la 4,5% la 3,5%, Pay Trust face serviciul e-facturi.ro mai accesibil si economic. Daca realizam un calcul simplu, pentru o factura de 50 lei se va percepe un comision de 1,75 lei, in schimb pentru a plati contravaloarea facturii prin ordin de plata la o banca cheltuielile implica un comision intre 3,50 si 4,25 lei la care se adauga si contravaloarea transportului, de exemplu pentru Bucuresti inca 2,20 lei pretul unei calatorii dus-intors cu un mijloc de transport in comun, rezultand un cost total de minim 5,70 lei plus timpul pierdut pentru efectuarea operatiunii.


Serviciul e-facturi.ro este foarte sigur datorita tehnologiilor de ultima ora utilizate, accesarea contului si efectuarea platilor realizandu-se doar pe servere securizate, datele de pe card fiind procesate direct de catre Centrul de Procesare Romcard. Pay Trust este operator de date personale autorizat de catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal avand autorizatia numar 2428/2005.
Utilizatorii e-facturi.ro se declara extrem de multumiti de serviciul de plata online, dl. Florin Badiu, Director Adminstrativ, Gekaro Group afirma "utilizez e-facturi.ro din toamna anului trecut pentru plata facturii la telefonul mobil si fix, acum nu trebuie sa mai plec de la birou pentru a le plati sau sa rog pe cineva s-o faca in locul meu deoarece pot s-o fac din fata calculatorului; platile au fost procesate in timp real si de fiecare data totul a decurs fara probleme, deci ma pot declara mai mult decat multumit de e-facturi.ro". Maria Dragus, Customers Adviser la Business and Communication Research Center sustine in calitate de furnizor "implementarea serviciului de plati online e-facturi.ro a adus un plus de valoare serviciilor noastre, majoritatea clientilor alegand aceasta modalitate de plata , tranzactiile realizandu-se foarte rapid, oferindu-ne posibilitatea sa operam imediat platile in contul clientilor nostri."


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele