IT & C

#dispozitivele de stocare #usb #siguranta

Dispozitivele de stocare USB vor fi mai sigure

a celor de Kingston Digital Europe vor fi mult mai sigure dupa ce compania a anuntat parteneriatul cu BlockMaster, companie de securitate recunoscuta la nivel , pentru promovarea dispozitivelor de stocare USB administate centralizat (control de la distanta), facilitand protectia datelor pe dispozitive portabile.

Compania BlockMaster este recunoscuta pentru solutiile de securitate destinate dispozitivelor de stocare USB, incluzand aplicatia pentru unitatile de stocare USB administate centralizat (control de la distanta) SafeConsole, ce ofera organizatiilor posibilitatea de a controla de la distanta unitatile de stocare, prin resetarea parolelor, configurand protocoalele de securitate si activand procedurile de audit pentru standardele de conformitate.

Kingston va oferi clientilor o versiune centralizata si usor de gestionat a Vault - Edition, utilizand tehnologia BlockMaster  pentru un control complet al unitatilor de stocare. Strategiile viitoare de dezvoltare au in vedere lansarea unei versiuni DataTraveler Vault - Privacy Edition care sa ruleze cu aplicatia SafeConsole fara activarea dispozitivului. Acest produs raspunde nevoilor stricte de securitate, asigurandu-se ca unitatea de stocare nu va functiona daca nu va fi gestionata. Lansarea acestui produs a fost programata pentru trimestrul trei al anului 2010.

Parteneriatul nu infuenteaza oferta curenta de produse a companiei BlockMaster. Pe durata derularii parteneriatului, BlockMaster se va axa pe dezvoltarea si implementarea tehnologiei SafeStick si a platformei de gestionare a SafeConsole; Kingston se va concentra in continuare pe aria principala de expertiza - productia si distribuirea de USB a datelor securizate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele