IT & C

Directorii de vinzari si IT sint cei mai cautati

Retailul, zona bunurilor de larg consum si industria sint in timpul verii cele mai generoase sectoare din punct de vedere al ofertelor de locuri de munca. Se cauta directori de vinzari, brand manageri, specialisti in IT si in resurse umane.
Pe seama expansiunii unor companii deja intrate pe piata sau chiar datorita investitiilor noi din acest sector, retailul este in aceasta perioada o zona in care cei care vizeaza un post de top sau mediu la departamentele de vinzari sau marketing au mari sanse sa-si gaseasca un loc de munca in timpul verii. Pentru ca vor sa-si pregateasca strategia pentru iarna, companiile de retail angajeaza din timpul verii. Sint posturi de directori de vinzari sau chiar pe partea de marketing, sustine Madalina Dumitrescu, director in cadrul Business Intelligence Agency.
Call center -ul aspirator de personal

Tot pe partea de vinzari si marketing exista cereri si in companiile care au ca obiect de activitate producerea de bunuri de larg consum cu caracter sezonier. Exista cereri in industria de bunuri de larg consum, in industria berii, a sucurilor racoritoare sau chiar a detergentilor, unde batalia se da in aceasta perioada. Se cauta de la pozitii de junior brand manager pina la posturi de top, mai spune Talmazan. Potrivit acestuia, specialistii in IT sau consultatii sint la mare cautare in companiile din industrie care, in urma preluarii de grupuri internationale, recurg la restructurari de personal. De asemenea, tot pe zona industriala se cauta oameni in productie si in special in industria auto, unde salariile variaza intre 2.500 si 5.000 de euro net, in high-tech unde se plateste cu sume intre 2.500 si 4.000 de euro. Nu in ultimul rind, in aceasta perioada sanse mari de a-si gasi un loc de munca il au si romanii pregatiti in domeniul resurselor umane. Pentru posturile care necesita o pregatire medie, la mare cautare sint cunoscatorii de limbi straine pentru servicii call-center. Intr-un call-center salariul poate varia intre 250 si 350 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele