IT & C

Deschiderea publica a ofertelor privind extinderea www.e-licitatie.ro

Marti, 8 iulie 2003, la sediul Inspectoratului General pentru Comunicatii si Tehnologia Informatiei, a avut loc deschiderea publica a ofertelor depuse in urma cererii de oferta pentru extinderea sistemului electronic de .

Au fost depuse 5 oferte ale urmatoarelor companii: Intrarom SA, Romsys SA, S&T Romania SRL, Siemens si UTI Systems SA. rezultatele evaluarii ofertelor depuse vor fi facute publice in maxim 45 de zile.
Nu au existat oferte intarziate si nu s-au inregistrat retrageri de oferte. Exista garantii de participare pentru toti ofertantii.

Ofertele financiare si de finantare depuse de firmele participante la licitatia pentru extinderea a fost publicat de IGCTI in Monitorul Oficial nr. 53 din 25 martie 2003.

In anul 2002 a fost creat cadrul legislativ si institutional necesar pentru functionarea la scara nationala a sistemului electronic pentru achizitii publice . S-a inceput cu un numar redus de autoritati contractante si de tranzactionate, sistemul fiind insa extins continuu. In prezent, aproape 1000 de il utilizeaza pentru achizitionarea a mii de produse care pot face obiectul licitatiilor, iar aproape 8000 de companii au solicitat inscrierea in sistem ca furnizori. Intr-un singur an, prin sistemul electronic de achizitii publice s-au incheiat peste 100 000 de licitatii si s-au economisit peste 1200 miliarde lei - deci banii institutiilor publice au fost mai bine gestionati si au acoperit o gama mai larga de necesitati.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele