IT & C

#google chrome #gratis #download #browser

Descarca gratis noua versiune de Google Chrome

Noul versiune a browserului Google Chrome a fost lansata oficial in cursul zilei de marti.

Potrivit Google Chrome Blog, Google Chrome 10 va rula mult mai rapid decat pana acum servicii precum Google Maps , Amazon, Facebook sau Twitter.

De asemenea, oficialii de la Google se lauda ca noul Google Chrome are o noua interfata de setari, iar playerul Flash incorporat.

Chrome are acum optiunea de a sincroniza setarile pentru mai multe computere. Astfel daca accesezi sectiunea "Personal Stuff", din "Settings", gasesti optiunea “Enable sync”. Daca activezi aceasta optiune, poti importa, de exemplu, toate parolele pe care Chrome-ul folosit la tine acasa le tine mine, direct pe calculatorul de la job.

Google Chrome 10 poate fi descarcat gratuit dand click  AICI. Noul Chrome este disponibil pentru Windows XP , Vista si Windows 7.

In prezent, Google Chrome se afla pe locul trei in topul celor mai folosite browsere web de pe mapamond. Primele doua pozitii sunt ocupate de Internet Explorer si Mozilla.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele