IT & C

#android # telefon facebook #HTC First

De ce a fost amanata lansarea europeana a HTC First, "telefonul Facebook"

HTC si Facebook au decis sa amane lansarea HTC First in Europa. Smartphone-ul urma sa soseasca in Marea Britanie in aceasta vara, dar intarzierea va fi de cel putin cateva luni.

Telefonul lansat odata cu interfata Facebook Home pentru Android a fost disponibil pana acum doar in SUA, dar HTC si reteaua sociala au decis ca are nevoie de imbunatatiri inainte sa ajunga in Europa.

Anuntul a fost facut de Facebook, iar reprezentantii sai spun ca se concentreaza asupra feedback-ului utilizatorilor pentru imbunatatirea platformei.

In ultimele saptamani, au aparut tot mai multe zvonuri despre retragerea si in SUA a HTC First, pe baza vanzarilor foarte slabe.

Cei mai multi analisti au fost sceptici inca de la inceput cu privire la un telefon Facebook. Pana acum, temerile lor par intemeiate. Cei mai multi cumparatori nu par dispusi sa aiba reteaua sociala in centrul tuturor activitatilor pe mobil.



Sursa foto: facebook.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele