IT & C

#evoMAG.ro #evoMAG #imprimante evoMAG.ro #reduceri evoMAG.ro

(P) Cumpara unul dintre multifunctionalele sau plotterele HP din promotie si evoMAG te premiaza cu un week-end de vis

Incepand cu 29.08.2012, la achizitionarea produselor HP: Plotter Designjet 510 24"(610mm)RI, Multifunctional Wireless LaserJet Pro CM14, Multifunctional Laserjet M425dn, Plotter Designjet 510 42" (1067mm)RI, Multifunctional LaserJet Pro 100 color MFP, Multifunctional TopShot LaserJet Pro MW275,Multifunctional Officejet Pro 8600 Plus si Multifunctional LaserJet Pro 400 M475dn, evoMAG va ofera in limita stocului disponibil un voucher de cazare in week-end, la Pensiunea Poiana Marului – Ranch 4*.

Voucher-ul este disponibil in perioada 7 Septembrie – 30 Noiembrie 2012 si ofera pe langa cazarea propriu-zisa in camera dubla pentru 2 persoane si 2 nopti, un mic dejun cu bufet suedez, accesul la terenul de sport si sala de fittness, plus discount-uri de 20% pentru alte mese.



Si nu doar voucher-ul este surpriza acestei campanii. La achizitionarea oricarui produs din promotie va puteti bucura si de alte cadouri: Cablu imprimanta USB 2.0, 1.8 m, Hartie pentru plotter Bright White Inkjet 594mm x 45.7m sau Mouse Laser Wireless Arc (Mov), precum si de livrarea gratuita oriunde in tara.



Noile multifunctionale HP sunt proiectate pentru a satisface cele mai exigente pretentii si pot fi utilizate ca: Imprimanta/ Scanner/Copiator/Fax. Avand incluse tehnologiile ePrint si AirPrint, se pot conecta Ethernet si Wireless si permit printarea color la viteze foarte ridicate.



Plotterele HP va ofera posibilitatea configurarii la nivelul celor mai mici detalii, sunt foarte performante atat la printarea alb/negru cat si la printarea color si pot fi instalate la orice sistem de operare Microsoft si Apple.


Despre evoMAG.ro


evoMAG.ro  este un site de comert electronic care functioneaza de peste 7 ani pe piata de profil din Romania si care are in prezent, peste 50.000 de produse active din domeniul IT&C.

In momentul de fata, site-ul este vizitat zilnic de peste 18.000 de persoane, iar baza de date cuprinde peste 150.000 de conturi active.

Secretul succesului este reprezentat de cei care lucreaza la acest site si care reprezinta motorul companiei, dar si clientii, care au devenit fideli site-ului datorita calitatii superioare a serviciilor si a promptitudinii in rezolvarea oricaror probleme sau urgente.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele