IT & C

#noutati #recunoastere faciala #performante #windows 8 #logare #ecran albastru

Cum va arata Windows 8

Windows 8 , noul sistem de operare marca Microsoft, se va lansa in 2012, insa pe Internet au aparut deja o serie de informatii despre felul in care acesta va arata.

Windows 8 va rula pe PC si pe tabletele de Internet, informeaza capital.ro. De asemenea, noul Windows va putea fi incarcat de pe un hard disc extern si va putea rula pe diferite dispozitive.

O alta informatie vehiculata este legata de “celebrul” ecran albastru care apare atunci cand sistemul de operare se blocheaza.  Cei de la Microsoft vor ca ecranul albastru sa fie inlocuit cu unul negru.

In Windows 8 va exista un sistem de logare tactila, functie intalnita si la sistemul de operare Android. Logarea pe baza de atingere este utila daca Windows 8 va rula de pe o tableta de Internet.

Noul Windows va permite si logarea pe baza recunoasterii faciale. Utilizatorii se vor putea loga pe PC, folosind camera web.

Electronista.com scrie ca Windows 8 va putea fi rulat de pe un stick USB de 16 GB sau mai mare si luat oriunde vrei. De asemenea, este posibil ca toolbarul pentru aplicatii si navigare este similat celui folosit de suita Office.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele