IT & C

# Search Engine Optimization #optimizare seo #deo #reguli seo

Cum se schimba SEO: noile tendinte de optimizare pe care nu le poti ignora

Majoritatea vechilor metode de optimizare pentru motoarele de cautare nu mai functioneaza. Modificarea algoritmilor de cautare impreuna cu schimbarea modului in care utilizatorii iau decizia de cumparare a influentat si industria SEO. Plum Media este printre primele agentii de web design din tara care anunta o schimbare importanta in modul de abordare al serviciilor SEO si au inceput deja sa se vada.

Potrivit sfaturilor Plum Media Agency citate de comunicatedepresa.ro, noul focus al agentiei este crearea continutului original si asta nu inseamna numai fraze care nu au mai fost scrise sau publicate, ci crearea unui continut de calitate impreuna cu implementarea unor strategii de continut coerente. SEO prin continut de calitate inseamna sa creezi si sa publici continut valoros, informativ si gratuit pentru a atrage potentialii clienti si pentru a-i converti pe acestia in clienti si apoi pentru a-i fideliza. Pe langa pozitionarea mai buna in motoarele de cautare, continutul de calitate rezolva o problema reala a cititorului si stabileste o relatie de incredere intre acesta si compania care il ofera. Lucram cu oameni sau companii care ne plac, iar continutul original si gratuit creeaza acea relatie de incredere care elimina obiectiile de cumparare si duce la vanzari directe si clienti pe termen lung.

Mai mult de 2 ore pe zi, atat petrecem, conform studiilor, pe retelele sociale. Continutul original nu se poate raspandi eficient fara ajutorul retelelor sociale unde poate sa fie dat mai departe cu un singur like sau share. Prezenta unei companii pe retelele sociale a devenit un pas important in promovare. Plum Media merge chiar mai departe prin realizarea de campanii complexe de promovare pe social media care imbina toate aspectele continutui viral, campanii care dau rezultate si reduc costurile de promovare. Mai mult, fiecare site sau articol este impins spre primele locuri ale motoarelor de cautare prin obtinerea unor linkuri de calitate.

Social inseamna si video. Youtube este al doilea cel mai vizitat site din lume si cel pe care petrecem ore bune in fiecare zi. Atunci cand nu avem timp sa citim vom cauta rapid un video care sa ne dea rapid raspunsul la problema cu care ne confruntam. Cum poti sa te folosesti de acest mediu de promovare cu o crestere incredibila si un potential imens? Incepi sa folosesti la maxim puterea continutului video, dar ca si in Google, daca nu existi pe primele locuri in rezultatele de cautare eforturile tale vor fi in van.

Aproape oricine are astazi un smartphone sau o tableta pe care il foloseste pentru a cauta mai repede si mai usor lucrurile de care are nevoie. Daca vrei cu adevarat sa fii acolo unde potentialii tai clienti au nevoie de tine, asigura-te ca site-ul tau apare in lista de rezultate de cautare de pe aceste dispozitive si mai ales ca este compatibil cu ele. Prin intermediul SEO local si mobil Plum Media poate sa iti aduca site-ul in primele locuri ale cautarilor pe mobil. In orice moment utilizatorii pot afla cat de aproape esti de locatia lor, cum ajung la tine si cu un singur gest te pot suna pentru a cere o cotatie de pret. „In Romania sunt peste 3 milioane de dispozitive mobile pe care posesorii le folosesc zilnic pentru a cauta produse si servicii. Este timpul sa realizam asta si sa ne concentram atentia spre procesele care aduc siteurile clientilor nostri pe smartphoneuri si tablete. Avem deja clienti care primesc pana la 30% din cererile de oferta prin acest mediu. ” a declarat Ciprian Hirbu de la Plum Media.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele