IT & C

#partener #aplicatie #facebook #fotografii #relatie #conexiune #KillSwitch #stergere urme

Cum poti sterge de pe Facebook toate urmele fostei relatii

Persoanele care vor sa stearga toate urmele lasate online, pe Facebook, de fostele iubiri au la dispozitie o aplicatie inedita, lansata pe 14 februarie, chiar de Ziua Indragostitilor. Este vorba despre aplicatia KillSwitch, destinata celor care intra pe internet direct de pe telefonul mobil.

KillSwitch va fi disponibila in magazinele App Store si Google Play, la pretul de 0,99 dolari. Toti banii rezultati de pe urma vanzarilor vor ajunge in conturile American Heart Asociation, o asociatie care si-a propus sa reduca numarul deceselor provocate de infarcturi si boli cardiovasculare.

Cum functioneaza KillSwitch

Pentru a utiliza KillSwitch, trebuie sa ramai prieten pe Facebook cu fostul partener. Primul pas este sa selectezi din lista ta de prieteni profilul "fostei", respectiv, "fostului". Apoi, cu ajutorul aplicatiei, sunt extrase din profilul tau toate imaginile, filmarile, postarile pe wall care duc catre persoana pe care vrei s-o uiti. Dupa acest pas, iti apare optiunea care iti permite sa stergi tot acest continut sau doar anumite date.

Stergerea datelor poate dura destul de mult. "Procesul de stergere poate lua ceva timp, in functie de conexiunea de internet. Am facut un test cu peste 4.000 de postari si poate dura pana la 15 minute", a declarat Erica Mannherz, cofondatorul ClerHart, firma responsabila cu dezvoltarea aplicatiei KillSwitch.

In cazul in care nu vrei sa stergi toate datele legate de fosta iubire, ai optiunea de a salva pozele, clipurile si orice alte date intr-un folder secret, plasat in contul tau de Facebook, care nu poate fi accesat de niciun alt utilizator al retelei.

Aplicatia ar putea beneficia pe viitor si de cateva actualizari. Potrivit Ericai Mannherz, una dintre ele va contine optiunea de a sterge urmele "fostei/ului" in functie de felul in care s-a produs despartirea. Astfel, daca, de exemplu, despartirea a fost amiabila, KillSwitch te va "lasa" sa pastrezi fotografiile. In schimb, daca despartirea inca te mai doare, KillSwitch va sterge absolut toate urmele lasate online de acea relatie.

Sursa foto: msn.co.nz

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele