IT & C

#hamac #google #banci #mese #tel aviv #bucatarie #perne #caramida #fototapet #sediu Google

Cum arata noul sediu Google din Tel Aviv

Google a inaugurat la sfarsitul anului trecut noile sale birouri din Tel Aviv si demonstreaza inca o data ca este una dintre cele mai bune companii la care merita sa lucrezi, fie si numai datorita faptului ca angajatii beneficiaza de conditii care ii fac sa se simta ca acasa.

Sediul a fost proiectat de firma Evolutia Camenzind, in colaborare cu arhitectii de la Studio Yaron Tal si Setter Architects, si ocupa sapte etaje, care se intind pe o suprafata totala de aproape 85.000 de metri patrati.

Birourile din campusul Google sunt destinate departamentelor de marketing, vanzari si inginerie si se remarca prin spatii neconventionale, cu mese de picnic, copaci, banci si hamace.

Indiferent ca vorbim despre spatii de relaxare, sali de conferinta sau simple birouri, numitorul comun il reprezinta faptul ca majoritatea sunt dotate cu geamuri uriase, ce ofera o vedere de ansamblu asupra orasului Tel Aviv.

La o analiza atenta a zecilor de fotografii realizate in noua tabara a celor de la Google, se remarca faptul ca gigantul IT american are o preferinta pentru spatii deschise si pentru elementele din natura.

Astfel, sediul Google din Tel Aviv include incaperi care sunt pavate cu caramida, in timp ce peretii sunt decorati cu fototapet cu imagini din munti.




Interesanta este si sala de sedinte, ce duce cu gandul la vacanta, prin elementele care amintesc de mare, soare si plaja. Pe langa fototapetul cu multe ambarcatiuni destinate sporturilor nautice, exista si cateva placi de surf, ce te imbie sa le incerci la finele programului de lucru.




Cum poate era de asteptat, Google a amenajat spatii creative si pentru pauza de masa. Astfel, angajatii pot savura pranzul in sala de mese, ce duce cu gandul la bucataria de acasa, dotata cu tot ce ii trebuie, sau pot opta pentru unul dintre restaurante.



Fara indoiala, piesa de rezistenta a noului sediu Google din Tel Aviv este spatiul amenajat sub forma unei gradini cu portocali, dotata cu un tractor, a carui remorca este echipata cu perne uriase de care angajatii pot profita pentru a se relaxa in voie.



Sursa foto: businessinsider.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele