IT & C

Cu un factor de forma neobisnuit, AT-10408XP este ideal in Retelele de Core pentru agregarea mai multor uplink-uri 10GbE.

Cu un factor de forma neobisnuit, AT-10408XP este ideal in Retelele de Core pentru agregarea mai multor uplink-uri 10GbE. Allied Telesis, furnizor global de solutii de acces Ethernet/IP securizate si lider in dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructura de cupru si fibra optica , anunta astazi lansarea AT-10408XP, noul switch L3 Gigabit Ethernet care poate agrega pana la 8 legaturi 10GbE. Noul switch cu inaltimea de 1RU este diferit de celelalte din gama de agregare 10GbE de pe piata prin faptul ca are dimensiuni foarte reduse si ca este un echipament de sine statator. Multe din echipamentele de pe piata care ofera mai multe legaturi de uplink de 10GpE sunt bazate pe sasiu, ceea ce le face mai voluminoase si mult mai scumpe. Alte caracteristici care diferentiaza AT-10408XP de competitie sunt suportul pentru module XFP standard si situarea celor opt porturi pe parte din fata, ceea ce faciliteaza accesul la ele.(continuarea in Agora )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele