IT & C

Conferinta anuala pentru e-Europa, pe tema "Serviciile web - management si compatibilitati"

A 16-a conferinta anuala pentru e-Europa, care va avea loc la Praga, in perioada 17-18 iunie, va reuni specialisti din domeniul telecomunicatiilor in jurul temei "Serviciile Web - Management si compatibilitati ".

Din partea Romaniei va participa din partea ministerului roman de profil Adriana Ticau, secretar de stat pentru tehnologia informatiei in MCTI.

In cadrul sesiunii plenare de deschidere a conferintei, oficialul roman va sustine marti o prezentare cu tema " Guvernul Romaniei - beneficii aduse cetatenilor prin utilizarea ITC".

La conferinta participa Erkki Liikanen, Comisarul pentru Intreprinderi si Societate Informationala al Comisiei Europeane, Vladimir Mlynar, ministrul ceh al informaticii, precum si reprezentanti ai unor mari companii internationale.

EEMA, primul forum european pentru schimb de informatii si cunostinte cu privire la afacerile electronice, este o organizatie internationala, infiintata in martie 1987, care isi propune popularizarea avantajelor pe care utilizarea tehnologiei informatiei si a serviciilor electronice le furnizeaza companiilor, precum si sa aduca la cunostinta factorilor de decizie problemele cu care se confrunta mediul electronic de afaceri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele