IT & C

Computer personal pentru masina

Din ultima decada a acestei luni, pe piata autohtona este disponibil primul computer personal , proiectat special pentru utilizarea in masina. Computerul lansat de Sigmanet Computers este de dimensiunea si forma unui CD-player obisnuit. Echipamentul este dotat cu un procesor la 1 GHz, memorie RAM pana la 1 GB si harddisk de pana la 160 Gb. Conectivitatea este bine sustinuta, existand porturi USB, Firewire, LAN, Bluetooth, dar si paralel, serial si PS/2.
Domeniile de utilizare predilecte sunt navigatie GPS, multimedia (calculatorul vine in dotare standard cu unitate combo - DVD si CD-writer -, carkit- handsfree ), precum si tuningul de motor (pentru masinile care suporta flash tuning prin mufa de conectare la calculatorul masinii.
Posibilitatea de a-i atasa o imprimanta si un modem GPRS (pentru internet) adauga noi posibilitati de utilizare a sistemului.
Potrivit descrierii oficiale a produsului, in functie de spatiul disponibil in bordul masinii, sunt disponile doua modele: primul pentru instalarea completa in bord (necesita 2 DIN), iar al doilea cu instalare mixta in bord si portbagaj (eventual sub scaunul soferului).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele