IT & C

Compania de curierat rapid UPS si-a lansat noul site de prezentare pe Internet

Compania de curierat rapid UPS a lansat un nou site - UPS.com - care ajuta utilizatorii sa acceseze usor cele mai folosite optiuni.

De exemplu, sectiunea de urmarire a traseului unui colet ( Package tracking), vizionata de aproximativ 7,9 milioane ori zilnic, in intreaga lume, poate fi acum accesata direct de pe prima pagina. Site-ul prezinta informatiile in trei categorii, care corespund modului in care clientii ar trebui sa indeplineasca sarcinile lor cu privire la activitatea de expediere.

Programul de pionierat al UPS este OnLine WordShip, care cuprinde elemente ale procesului de expediere, ce vin in intampinarea cerintelor moderne de comunicare, simplificand expedierea.

UPS, infiintata in 1907, este una din cele mai mari companii de curierat rapid din lume si lider al serviciilor de distributie, oferind o gama larga de optiuni pentru sincronizarea fluxurilor de marfuri, informatii si fonduri . Actiunile UPS sunt comercializate la Bursa de Valori din New York.

Investind mai mult de un miliard USD pe an in tehnologia informatiei, UPS ofera clientilor sai o serie de facilitati in ceea ce priveste urmarirea traseului expeditiilor si logistica distributiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele