IT & C

Compania 3M Romania conteaza pe o crestere a cifrei de afaceri in 2003

Compania 3M Romania conteaza pe o relansare a cifrei de afaceri in 2003, pana la 20 milioane dolari, dupa rezultate mai slabe in 2002, pe fondul unui declin in divizia de telefonie mobila a grupului, a declarat directorul general al companiei, Wayne Garrett.

3M Romania a avut incasari de 22 de milioane dolari in 2001, dar acestea s-au diminuat pana la 18 milioane de dolari in 2002, din cauza 'declinului in afacerile legate de telefonia celulara', a spus Garrett, director general al companiei, care a anuntat, luni, lansarea oficiala pe piata romaneasca a unui nou tip de proiector de conferinte - Digital Wall Display, creatie de ultima generatie de solutii pentru prezentare.

Noul tip de proiector interactiv costa 15.500 de dolari /fara TVA/ si a inceput sa fie vandut deja in lume in 2001.

Intr-un singur dispozitiv sunt imbinate toate instrumentele necesare unei sali de conferinte: tabla alba, flipchart, ecran de proiectie, tabla digitala, monitor TV / ecran cu sistem de sonorizare si proiector multimedia incorporat in bratul mobil.

Aceste tip de dispozitiv este disponibil in Romania din iunie 2002. 3M are ca tinta de vanzari circa 30-50 de bucati anual. Pretul unui astfel de dispozitiv este de 15.500 de euro (fara TVA).

Corporatia 3M, care a infiintat un birou de reprezentare in Romania din 1986, are la nivel mondial venituri de 16,3 miliarde dolari, iar in 2002 a inregistrat un profit net de 1,9 miliarde dolari. Grupul vinde in toata lumea o gama de 50.000 de produse, care merg de la traditionalele benzi adezive, pana la aparatura electronica de prezentare foarte sofisticata .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele