IT & C

#coarda #e-rope #baterie #led

Coarda e-rope incarca bateriile si te mentine in forma

Tehnologia evolueaza intr-o directie pe care nu multi o credeau posibila. Energia eco este la tot mai mare cautare, iar designerii nu pierd nicio pentru a pune in valoare aceasta trasatura a tehnologiei. Astfel, Kyung Guk Lee a realizat un concept nou de incarcare a bateriilor.

Chiar daca ideea de incarcare a unor prin puterea kinetica nu este noua, conceptul designer-ului asiatic este mai mult decat original. Acesta a prezentat prototipul " ", o care poate incarca acumulatori si baterii prin energia kinetica.

Manerele corzii, acoperite de un strat moale de silicon , sunt dotate cu LED-uri care indica daca acumulatorii sunt incarcati sau descarcati. Fiecare maner este insemnat cu simbolurile "+" si "-" pentru ca utilizatorul sa stie cum sa introduca bateriile in dispozitiv.

e-rope poate incarca patru baterii de tip AA deodata, iar utilizatorul va trebuie sa sara coarda timp de 20 de minute pentru a incarca o pereche. Din pacate nu se stie cand sau daca prototipul va fi disponibil pe piata, aceasta fiind pentru moment un simplu concept.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele