IT & C

#microsoft #nokia #windows #windows phone # nokia cu windows

Clip publicitar pentru primul Nokia cu Windows

Nokia a lansat in Marea Britanie un clip publicitar , parte dintr-o noua campanie de teasing, care infatiseaza modelul Nokia 800 , primul smartphone Nokia cu sistem de operare Windows Phone de la Microsoft, scrie Mynokiablog.

Anuntat neoficial pentru prima data cu numele de Nokia SeaRay, Nokia 800, telefonul care apare in teaserul video din Marea Britanie seamana aproape perfect cu modelul Nokia N9 , cu exceptia unor butoane care au fost au fost adaugate pe partea frontala a telefonului care va rula Windows Mango (windows phone 7.5). Potrivit speculatiilor de pana acum, Nokia 800 va avea un procesor de 1,4 GHz, 1 GB memorie RAM si camera video performanta.

Inainte de va prezenta teaserul Nokia, ar trebui sa amintim ca moda de a mentine cat mai mult suspansul si misterul lansarii unui nou produs a fost impus pe piata de Apple si de secretomania cu care a preferat compania sa-si invaluie produsele. Atat Samsung si Google, la lansarea Galaxy Nexus, cat si Nokia, au incercat sa se foloseasca de aceasta tehnica pentru a castiga curiozitatea clientilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele