IT & C

Clarificari privind licitatie punct-multipunct

Pe site-ul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, in cadrul capitolului "Licitatii", pot fi consultate clarificarile referitoare la caietul de sarcini privind licitatia pentru acordarea licentelor de utilizare a frecventelor radioelectrice in vederea furnizarii de retele nationale de comunicatii electronice punct-multipunct in banda de 3,5 GH.

La adresa www.mcti.ro este disponibil, de asemenea, caietul de sarcini modificat conform deciziei Comisiei de licitatie pentru organizarea si conducerea procedurii de acordare a licentelor de utilizare a frecventelor radioelectrice in vederea furnizarii de retele nationale de comunicatii electronice punct-multipunct in banda de 3,5 GHz, numita prin Ordinul Ministrului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei nr. 155/2003.


Licitatia, in urma careia se vor atribui cel mult 6 licente , se desfasoara in trei etape. In cadrul primei etape comisia de licitatie va verifica daca ofertantii indeplinesc conditiile minime precizate in caietul de sarcini, precum si daca ofertantii fac parte dintr-un grup de firme. Etapa de evaluare prevede ca ofertantii calificati vor fi evaluati in conformitate cu grila de punctaj descrisa in caietul de sarcini. In cadrul etapei de atribuire a licentelor, se desemneaza castigatorii licitatiei, precum si numarul de licente la care acestia vor avea dreptul, in functie de numarul de licente solicitate.





Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele