IT & C

Cinci zile prin Orasul digital

In perioada 3-7 mai are loc, la Bucuresti, CERF 2006, expozitia internationala de tehnologia informatiei si comunicatii.

Aflat la cea de-a XV-a editie, CERF 2006 reuneste peste 130 de firme reprezentative pe piata romaneasca in domeniile comunicatiilor, distributiei hardware-ului si software-ului, solutiilor IT&C dedicate afacerilor, sistemelor si echipamentelor digitale pentru afaceri sau pentru consumatori individuali, consultantei, serviciilor sau presei de profil.

In 2006, organizatorii va invita sa descoperiti pe o suprafata de 14.000 de metri patrati o noua metropola tehnologica: Orasul digital CERF, unde timp de cinci zile utilizatorii din toata tara pot gasi solutii si aplicatii create cu scopul de a eficientiza activitatea, de a optimiza costurile si de a facilita comunicarea si informarea. CERF este locul in care vizitatorul poate vedea si testa solutii inovative menite sa ii sporeasca acestuia confortul in viata de zi cu zi. Peste 550 de marci vor fi reprezentate la editia CERF 2006.

10 RON intrarea

Tariful perceput pentru vizitarea expozitiei este de 10 RON, potrivit organizatorilor. Orasul digital CERF va fi impartit in mai multe sectoare. Printre acestea, sectorul Comunicatiilor, sectiune care reuneste principalii operatori de telefonie, furnizorii de servicii Internet si transfer de date , furnizorii de echipamente si solutii in domeniul comunicatiilor.

Sectorul IT Digital este o sectiune dedicata producatorilor si distribuitorilor de echipamente, sisteme si solutii digitale, produse electronice , sectorul Imaging este sectiunea dedicata fotografiei digitale, iar in sectorul B2B vor fi prezenti distribuitori de hardware si software, furnizori de solutii IT , software, servicii si aplicatii pentru companii din diverse domenii de activitate.

Conferinte pe zile tematice

O alta zona de interes in cadrul editiei din acest an o reprezinta Programul de Conferinte CERF Business, care cuprinde zile tematice, prezentari si intilniri de afaceri, organizate pe tot parcursul expozitiei, in cadrul carora vor avea loc lansari de produse si solutii, evenimente dedicate partenerilor, intilniri cu institutiile de reglementare din domeniu.

La eveniment vor participa producatori, importatori si distribuitori de produse si solutii in domeniul tehnologiei informatiei si comunicatiilor, foto , audio, video si multimedia.

Numarul firmelor si marcilor reprezentate in cadrul CERF creste de la an la an, iar acesta este un indicator al dezvoltarii continue a domeniului IT&C din tara noastra, a declarat ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy.


97% din spatiu a fost vindut

In fiecare an, CERF reflecta tendintele pietei de IT&C din Romania. Editia de anul acesta se anunta a fi una deosebita: suprafata expozitionala a crescut cu 17% fata de 2005 (de la 12.000 de metri patrati, anul trecut, la 14.000, anul acesta).

Putem anunta inca de pe acum ca spatiul este vindut in proportie de 97% si ca vom avea peste 120 de firme expozante anul acesta. Tot in acest sens, mentionez faptul ca la sectiunea de comunicatii am extins suprafata dedicata acestui sector cu 40% fata de anul precedent, a declarat Sorina Muresan, director general EXPOTEK, organizatorul CERF.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele