IT & C

#home theater #3d #samsung

CES 2010: Samsung prezinta solutii 3D si noi sisteme Home Theater

Samsung Electronics a lansat in cadrul evenimentului Consumer Electronic Show (CES 2010) din Las vegas, prima solutie 3D completa de home entertainment.

In cadrul aceluiasi show, compania coreeana a prezentat si cele mai noi sisteme Home Theater , printre care si modelul HT-C6730W, care a primit premiul CES "Best of Innovations 2010".

Televizoare 3D

Gama de televizoare Samsung HDTV 3D pentru 2010 include modele incepand cu Seria 7000, in cazul led tv si cu aceeasi serie in cazul plasmelor TV, plus Seria 750 pentru televizoarele LCD. Alaturi de player-ul 3D Samsung Blu-ray BD-C6900 , de ochelarii 3D cu protectie activa si de noile filme in format Blu-ray 3D, Samsung livreaza tehnologia 3D in modul in care aceasta a fost menita sa interactioneze cu utilizatorul - in format Full HD cu profunzime fidela si o mare claritate a culorilor.

Iar daca formatul 3D nu este dorit, acesta poate fi schimbat cu cel al unui televizor HDTV de cea mai buna calitate prin apasarea unui buton. Gama de produse Samsung 3D este expusa la standul 11026 in timpul evenimentului Consumer Electronics Show, care are loc in Las Vegas Convention Center intre 7 si 10 ianuarie 2010. Totodata, Samsung anunta parteneriatul strategic pe termen lung pentru dezvoltarea continutului cu DreamWorks Animation si Technicolor ce aduce filme 3D Full HD acasa.

Sisteme Blu-ray Home Theater

Noile sistemele Samsung Home Theater au acces la serviciul Internet@TV prin aplicatia speciala Samsung Apps. Toate modelele noi dispun de conectare Digital Living Network Alliance (DLNA) prin care se poate transfera continut cu alte aparate electronice din re?ea. Noile Blu-ray Home Theater Systems, care completeaza perfect linia de produse Samsung 2010 HDTV.

Samsung HT-C6730W a primit premiul CES "Best of Innovations 2010". Sistemul prezinta un procesor digital integrat (DSP - digital signal processor) si redare video playback de 1080p atat pentru discurile Blu-ray cat si pentru DVD-uri, unitatea audio suporta HD Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD si DTS-HD Master Audio. Sistemul mai include 8 boxe, o unitate centrala, un subwoofer de dimensiuni mari, doua boxe inalte si patru surround (inclusiv boxele satelit wireless).

Cu un design Crystal, modelul HT-C7530W se potriveste perfect cu estetica designului de interior modern. Aducand mai mult cu piese de mobilier de ultima generatie, decat cu elemente de acustica, sistemul are o textura speciala de lemn si este incoporat intr-un material translucid care ii confera un aspect premium. Sistemul de 5.1 canale consta in 2 boxe satelit inalte, 2 boxe wireless pentru departare, o unitate centrala si un subwoofer activ.

Samsung HT-C6500 de 1000W ofera experienta perfecta a unui sistem home theater creat pentru spatii reduse. Sistemul beneficiaza de sistem Wi-Fi incorporat, memorie de 1 GB, 5.1 canale si o calibrare automata a sunetului la un nivel superior, totul intr-un pachet compact care nu afecteaza calitatea audio sau video.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele