IT & C

#ces 2010 #bang&olufsen #notebook #asus

CES 2010: Asus a dezvaluit o suita de inovatii

In cadrul Consumer Electronic Show - CES 2010 - cei de la asus au dezvaluit cele mai recente produse ale companiei.

Astfel compania a prezentat noile produse rezultate din colaborarile cu doi celebri designeri internationali: notebook -ul Asus NX90 Bang & Olufsen ICEpower, semnat de David Lewis si colectia Eee PC Seashell Karim Rashid.

Notebook-ul Asus NX90 Bang & Olufsen ICEpower

Fiind creatia designerului-sef de la B&O, David Lewis, modelul NX90 este un studiu al contrastelor, avand exteriorul si suportul pentru maini acoperite cu aluminiu, iar tastatura si cele doua touch pad-uri fiind negre si mate. Doua difuzoare cu tehnologie ICEpower flancheaza un ecran asemanator celor plate ale televizoarelor high-end. Tehnologia Sonic Focus ajuta ca toate sunetele sa fie reproduse cu cea mai mare fidelitate. NX90 funcrioneaza impreuna cu software-ul Rotation Desktop, comenzile fiind introduse in stilul unui DJ.

Colectia Eee PC Seashell Karim Rashid
 
Colectia Eee PC Seashell Karim Rashid este o transpunere a viziunii lui Karim despre computere - "acestea trebuie sa fie mai trendy". Amprenta designer-ului se regaseste pe intreaga suprafata a acestor portabile subtiri. Colectia contine doua modele in doua variante de culori, Hot Pink si Coffee Brown.

Asus ROG G73Jh

Notebook-ul Asus ROG G73Jh, destinat gamerilor, este la fel de bun precum un desktop capabil, dar este portabil. Laptopul integreaza un procesor Intel Core i7, un motor grafic ATI Radeon HD5870 compatibil DirectX 11, o capacitate RAM de pana la 8GB DDR3 si un chipset audio HD cu 8 canale si compatibil EAX 4.0. In plus, masina portabila pentru jocuri este pregatita pentru overclocking si ofera un spatiu de stocare de 1 TB.

Asus si premiile CES 2010

In cadrul CES 2010 cei de la Asus au obtinut si cinci premii "Innovations Design and Engineering". In juriu format din designeri industriali independenti, ingineri si membri ai presei de specialitate a acordat distinctia "Innovations Design and Engineering Awards" urmatoarelor produse Asus: placa video ASUS MATRIX GTX285/HTDI/1GD3, Disney Netpal by ASUS (Eee PC MK90H), monitorul LCD ultra-subtire ASUS Designo MS246H, routerul wireless Asus RT-N16 si video-telefonul cu touchscreen Asus AiGuru SV1T.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele