IT & C

#smartphone #HTC One #telefoane mobile #quickmobile.ro #Samsung Galaxy S4 #Blackberry Q10

Cele mai tari smartphone-uri ale momentului

Cele mai tari smartphone-uri ale momentului

QuickMobile aduce in premiera in Romania cele mai asteptate smartphone-uri, avand grija ca ele sa ajunga in cel mai scurt timp la consumatorii romani. QuickMobile include tara noastra pe harta primelor piete de lansare a celor mai hot produse. Este vorba despre Samsung GALAXY S4, HTC One si Blackberry Q10.

 

Samsung GALAXY S4 a fost lansat in data de 14 martie, in New York, estimandu-se vanzari record pentru el. Datorita functiilor inovatoare de care dispune, Samsung GALAXY S4 este cerut de catre oameni inca dinaintea lansarii sale oficiale. Un exemplu concret este faptul ca utilizatorii pot folosi camerele simultan, pot sa faca poze cu sunet, iar sunetul va fi reprodus atunci cand fotografia este vizualizata.

Designul este compact si ultra subtire, de 7.9 mm. Acest smartphone iti faciliteaza viata: stie cand sa puna pauza unui videoclip si cand sa-l reporneasca, il poti conecta la Smart TV-ul tau si il poti folosi chiar si atunci cand porti manusi. Mai mult, isi respecta prezentarea facuta, si anume aceea ca este un smartphone creat pentru oameni, devenind parte a acestora. Dispune de functii uimitoare, cum ar fi Smart Pause sau Smart Scroll controlate prin functii vizuale.

Precomanda se face aici.

QuickMobile continua seria produselor inovatoare, in exclusivitate, cu HTC One, care a fost lansat in 19 februarie, la New York si Londra. Design-ul sofisticat al HTC One este apreciat datorita carcasei din aluminiu. Ecranul de pornire arata in timp real toate noutatile, transmitand instant evenimentele din social media, prin intermediul BlinkFeed™, care updateaza permanent fotografii, informatii ale prietenilor sau stiri direct pe ecranul principal al smartphone-ului. Sunetul este clar, bogat, puternic datorita noului BoomSound™ al HTC One.

O alta caracteristica interesanta este aceea de a putea face capturi multiple ale unei scene, personaj sau obiect in miscare care sa poata fi combinate in aceeasi fotografie.

Tehnologia IR este readusa in centrul atentiei, HTC One putand fi folosit pe post de telecomanda. Cu ajutorul Sense TV canalele TV pot fi selectate, ghidurile de programe accesate, iar nivelul sunetului reglat. Mai mult, smartphone-ul te anunta cand incep emisiunile care nu trebuie ratate. Prin Sense Voice, sunetul multimii este anihilat, deoarece cele doua microfoane incorporate detecteaza acest zgomot si in functie de acesta cresc volumul apelului in curs.

Precomanda se face pe site-ul oficial QuickMobile.

Al treilea smartphone de top este mult asteptatul Blackberry Q10, lansat in 30 ianuarie la New York. Tastatura clasica QWERTY impreuna cu designul robust fac din acest smartphone unul care raspunde pe deplin nevoilor fanilor acestui tip de telefon. Pentru acest model creatorii au pus accent pe tastatura cu care Blackberry si-a obisnuit fanii, desi ecranul este tactil. De asemenea, design-ul acesteia este mai mare, pentru eliminarea erorilor de tiparire si comoditate in utilizare.

Un alt plus al acestui model este existenta shortcut-urilor care faciliteaza folosirea functiilor sale. Utilizatorul trimite mesaje sau e-mail-uri mult mai repede fata de modelele precedente. Platforma pe care acest smartphone opereaza este Blackberry 10, aceasta inseamnand ca este conceput sa ofere performanta la cote maxime.

Cu BlackBerry Hub utilizatorul nu rateaza ce se intampla pe retelele sociale pe care activeaza. Trasaturile sale sunt perfect echilibrate, astfel incat sa ii fie util atât in viata personala, cat si in cea profesionala. Indiferent ca este vorba despre parteneri de afaceri sau activitatea prietenilor pe retelele sociale, aceasta este functia care serveste utilizatorul in totalitate.

BlackBerry Remember ajuta la organizarea instanta a lucrurilor pe care proprietarul sau le are de facut, intereselor, ideilor sau proiectelor, toate acestea folosind o singura aplicatie.

BlackBerry Q10 este disponibil www.quickmobile.ro

 


 

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele