IT & C

#camere foto #nikon #camere foto nikon #aparat foto

(P) Cele mai bune camere foto Nikon la preturi speciale

Daca esti pasionat de fotografie, foto , alaturi de toate accesoriile de care ai putea avea nevoie, totul la preturi speciale.

De la aparate foto si nenumarate accesorii foto-video pana la camere video, acumulatori, imprimante si scanere, Digiland.ro este magazinul in care fotografii gasesc toate uneltele necesare.

Comenzile pot fi facute online, prin email sau la telefon, plata cu card in magazinele Digiland, ramburs sau numerar la sediu, iar magazinul ofera si transport gratuit pentru comenzile mai mari de 1000 RON.

Nikon D90

Dotat cu un senzor CMOS de 12,3 megapixeli in format DX, Nikon D90 permite realizarea de fotografii complexe cu o precizie deosebita, iar sensibilitatea la lumina este ridicata: ISO 200-3200, insa poate fi extinsa pana la ISO 100 si ISO 6400. Include monitor LCD de 7,5 cm cu rezolutie ridicata.


Nikon 1 J1

Aparat foto inteligent si ultra-portabil, Nikon 1 J1 foloseste un senzor de imagine CMOS in format CX de 10,1 megapixeli si este ideala pentru fotografiile sau filmarile in care subiectii se misca rapid, indiferent de luminozitate si ofera si monitor LCD de 7,5 cm.


Nikon Coolpix P500

Cu un zoom uluitor de 36x, Nikon Coolpix P500 se bazeaza pe senzorul CMOS 12,1 megapixeli cu iluminare din fundal si include functii de inregistrare filme full HD (1080p) cu sunet stereo si un monitor LCD de 7,5 cm cu posibilitate de inclinare.


Nikon Coolpix L25 Black

Usor de utilizat si durabil, aparatul foto Nikon Coolpix L25 Black dispune de un senzor de imagine CCD de 10 megapixeli si un obiectiv NIKKOR cu unghi larg si cu zoom optic de 5x. Camera foto ofera si posibilitatea de inregistrare video 720p clara si dispune de functia de sistem portret inteligent.


Nikon Coolpix S3300

Senzorul puternic de 16 megapixeli este unul dintre atuurile importante ale aparatului foto cu o grosime de numai 19,5 mm Nikon Coolpix S3300. Camera Nikkon ofera zoom optic 6x, sistem mecanic de reducere a vibratiilor, inregistrare video 720p clara si ecran LCD de 6,7 cm.



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele