IT & C

#lcd #televizor #lg

Cel mai subtire TV LCD a fost prezentat in Coreea

Coreenii de la LG au reusit sa doboare recordurile proprii si au prezentat cel mai subtire televizor LCD de la ora actuala.

Desi modelul are o diagonala generoasa de 42 de inch, LCD-ul are o grosime de doar 2,6 mm.

Coreea vs. Japonia

Noua inovatie adauga o bila alba scorului coreean care este intr-o continua lupta cu tehnologia japoneza. Astfel, LG trec de bariera de 3 mm grosime stabilita de un televizor LCD si prezinta un model mai subtire.

Chiar daca vine cu asemenea masuri si o greutate de invidiat, doar 4 Kg, noul televizor LCD LG are un timp de raspuns de 120 Hz si o rezolutie full HD de 1920 x 1080 pixeli.

Reprezentantii companiei au declarat ca au reusit sa obtina astfel de performante folosindu-se de o serie de tehnologii specifice ca sistemul de iluminare backlight, edge-lit LED si proprietatile unui pelicule optice.

Recordul LG


Pana acum cei de la LG au reusit sa realizeze monitoare cu o grosime de minim 5,9 mm care dispun de diagonale de 42 inch sau 47 de inch, modele care au fost prezentate oficial in primavara anulu 2009.

Desi alte detalii despre noile televizoare LCD de 2,6 mm nu au fost date publicitatii, acestea vor fi prezentate oficial in cadrul evenimentului Consumer Electronics Show (CES) 2010 care isi va deschide portile in Las Vegas pe data de 5 ianuarie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele