IT & C

#oled #walkman #nwz-a845 #sony

Cel mai subtire player Walkman a fost prezentat oficial

Cel mai subtire model de MP3 video player Walkman A845 de la Sony are doar 7,2 mm grosime si cu o greutate de numai 62 g (fara casti).

Noul Walkman reprezinta o metoda ideala de a pastra aproape melodiile preferate, podcast-urile sau clipurile video.

Constructia celui mai subtire Walkman

Partea frontala a player-ului este dominata de un ecran OLED de 2,8 inch. Diplay-ul are o rata de contrast inalta, un unghi de vizualizare amplu si timp de raspuns foarte rapid, modelul reprezinta un instrument perfect pentru ca utilizatorul sa se poata bucura de clipurile preferate de pe site-urile de specialitate, albumele foto stocate online etc.

Un nou mod de vizualizare permite rasfoirea rapida prin clipurile video mai lungi, afisate sub forma unor pictograme. O data identificata scena cautata, nu mai trebuie decat apasat pe butonul de redare, iar actiunea va incepe de la momentul selectat. De asemenea, utilizatorul poate naviga printre imaginile-coperta pentru a identifica albumul pe care doreste sa il asculte.

Pentru cei care doresc sa se bucure de o imagine si mai generoasa, modelul Walkman A845 poate fi conectat la televizor prin cablul A/V optional (WMC-NWV10). Imaginile sunt redate pe televizor in format SD (720 x 480), la o rata de afisare de 30 de cadre pe secunda (fps).

Functiile noului player

Functia de amplificare digitala S-Master asigura un sunet fara distorsiuni. Amplificarea S-Master, deja inclusa in unele produse Sony hi-fi si home theatre, poate reda utilizatorului un sunet dintr-un mediu asemanator unui studio de inregistrare sau in mijlocului salii de concert.

Modelul mai este dotat cu tehnologia Clear Audio care reduce la maximum pierderea sunetului dintre canalele stang si drept, in timp ce functia Clear Bass ajuta la redarea frecventelor puternice, foarte joase, fara distorsiuni. In plus, tehnologia de imbogatire a sunetului DSEE asigura reproducerea detalitata a frecventelor inalte, ce se pierd, de obicei in timpul compresiei fisierelor originale in fisiere MP3.

Casti audio pe masura


Noul player muzical vine dotat cu o serie de casti intra-auriculare de 13,5 mm EX, de inalta calitate. Anularea digitala a zgomotului reduce cu aproximativ 98% sunetul ambiental, utilizand procesarea avansata, pentru a detecta si a filtra zgomotul exterior, fara a modifica nivelul calitatii audio.

Trei profile cu setari diferite permit redarea sunetului cu zgomotul redus, indiferent daca utilizatorul se afla in avion, autobuz/tren sau in birou. Cu ajutorul adaptorului inclus, calatorii din avion pot conecta modelul Walkman direct la sistemul AV al avionului.

Modelul de MP3 video player Walkman NWZ-A845 are o capacitatea de stocare de 16 GB va fi disponibil incepand cu luna februarie 2010. Pretul modelului nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele