Bucatarul francez Christian Falco, in varsta de 63 de ani, a gatit cea mai mare friptura in aer liber din lume, invartind la protap, timp de 15 ore, o camila de 550 de kilograme.
Christian Falco, care detine deja sase recorduri inregistrate in Cartea Recordurilor, doreste sa obtina cu aceasta performanta culinara si pe al saptelea.
Christian Falco a declarat ca
a vrut sa reinvie o veche traditie, potrivit careia conducatorii marocani le ofereau supusilor gratar de camila.
Pentru gratarul urias el a
a folosit 2,7 tone de lemn si 15 litri de ulei. Rezultatul celor 15 ore de munca a fost servit unui grup de aproximativ 500 de persoane, care au platit cate 20 de dolari pentru aceasta experienta
Christian Falco are acum
un alt proiect ambitios. Vrea sa gateasca cea mai mare friptura de bizon la frigare, in Costa Rica .
Foto : AFP
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro