IT & C

#placa grafica #asus #multimedia #placa video # placa video fara ventilator

Cea mai puternica placa video fara ventilator, disponibila si in Romania

Romanii vor avea ocazia ca in urmatoarele doua saptamani sa intre in posesia celei mai puternice si mai avansate placi video fara ventilator.

Este vorba despre placa grafica ASUS HD 6770 DirectCU Silent care foloseste un sistem revolutionar , deschizand calea performantelor multimedia la un nivel de zgomot de zero decibeli, scrie fin.ro.

Prin procesarea complexa a materialului si turnarea sa inteligenta, radiatorul placilor DirectCU Silent ofera o suprafata cu 95% mai mare si functioneaza la temperaturi cu aproximativ 16% mai mici comparativ cu placile video conventionale, rezultand produse cu durata de viata indelungata si performante stabile.

ASUS HD 6770 DirectCU Silent este alegerea ideala pentru cei care vor sa aiba parte de un mediu de lucru fara zgomot, dar care nu vor sa renunte la posibilitatea de a rula jocuri si aplicatii multimedia.

placa video ASUS HD 6770 DirectCU Silent va fi disponibila pe piaata romaneasca la un pret de aproximativ 540 de lei (TVA inclus).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele