IT & C

#microsoft #wave 3 #windows live

Ce stie Windows Live Wave 3

Statisticile arata ca o persoana are in medie trei conturi de e-mail si patru conturi suplimentare cu parola, incluzand retele sociale, liste de contact ale telefoanelor mobile, mesagerie instant (IM) si e-mail.

Prin ultimele trei servicii gratuite de la Windows Live , Microsoft Corp. a realizat o solutie care furnizeaza un beneficiu universal.

Serviciile Web noi din Windows Live

Grupuri Windows Live: acest serviciu nou permite grupurilor, cluburilor si prietenilor sa colaboreze mai usor online sa  creeze un calendar partajat, sa partajeze fotografiile si fisierele pe care le creeaza.

Windows Live FrameIt: permite transmiterea in mod dinamic fotografii si alte continuturi cum ar fi stiri, informatii meteo si din trafic, direct catre tablouri electronice prevazute cu wireless.

Centrat pe comuninate


Fotografii Windows Live: fotografiile pot fi stocate pe Web la adresa dedicata. Se pot creea diaporame Web si partaja fotografii prin Windows Live Hotmail, Grupuri Windows Live, Evenimente Windows Live, Windows Live FrameIt si Spatii Windows Live.

Profil Windows Live: trasmitere rapida si usoara de informatii cheie despre dumneavoastra din Windows Live si mai mult de 50 de site-uri partenere catre reteaua proprie Windows Live.

Windows Live People: pagina People este dedicata stocarii si administrarii contactelor Windows Live. Aceasta este o agenda centrala care contine contactele dumneavoastra din Windows Live Hotmail, precum si toate persoanele din reteaua Windows Live.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele