IT & C

#windows #windows 8 #control parental windows #restrictionare pagini web

Ce optiuni de control parental va avea Windows 8

Pentru Windows 8, Microsoft a pregatit optiuni de control parental mult imbunatatite fata de Windows 7. Noile setari permit utilizatorului sa restrictioneze in moduri multiple activitatea copiilor sau a musafirilor la PC.

Cu ajutorul noilor optiuni din Windows 8, utilizatorul principal al unui computer poate restrictiona mult mai mult decat accesul la setarile de Administrator.

Windows 8 include functii pentru restrictionarea paginilor web ce pot fi vizitate, a aplicatiilor ce pot fi deschise si stabilirea unei limite de timp pentru folosirea PC-ului, scrie Geek.com.

Utilizatorii cu copii sau musafiri ce vor sa foloseasca optiunile de control parental vor putea introduce manual site-urile web ce pot fi accesate (unul cate unul sau sub forma de lista) si vor putea bifa orice alta restrictie necesara, inclusiv instalarea de programe in alte foldere in afara de "Program Files".

Optiunile de control parental pot fi extinse la toate computerele sau gadgeturile cu Windows 8 conectate la aceeasi retea.

Sursa foto : Itproportal.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele