IT & C

#fotograf #32 gb #card memorie #kingston

Cardurile Kingston CF Elite Pro au acum 32 GB

Kingston Digital, producator de memorii flash anunta disponibilitatea memoriilor flash de tip CompactFlash Elite Pro avand o capacitate mult mai mare, de 32 GB.

Cardurile sunt destinate fotografilor, pentru ca spatiul de stocare mai generos este perfect pentru fotografierea in rafale la rezolutii mari.

Mai mult spatiu

Noile carduri ofera, pe langa capacitatea extinsa si imbunatatirea vitezei de transfer a datelor, permintand atat amatorilor cat si profesionistilor sa profite la maxim de aparatele lor foto digitale high-end .  

"Cardul Kingston CF Elite Pro de 32 GB este conceput pentru a tine pasul cu tehnologia, nu pentru a limita productivitatea utilizatorilor care au in dotare cele mai avansate echipamente foto de pe piata," a declarat Wendy Lecot, Flash business development manager, Kingston Digital.

Alte detalii

Cardurile au dimensiuni de 36,4 mm x 42,8 mm x 3,3 mm si vin in versiuni de 4 GB, 8 GB, 16 GB si 32 GB. Cardul Kingston CompactFlash Elite Pro are un pret de vanzare de aproximativ 280 lei si beneficiaza de garantia Kingston lifetime.

"Imbinand capacitatea mare de stocare cu vitezele mari de citire si scriere, am obtinut acest card, ideal pentru fotografierea in rafale si descarcarea imaginilor", a mai spus Wendy Lecot.

Esti fotograf? Inscrie-te pe www.cautafotograf.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele