IT & C

#capcana #soareci #rozatoare #animale

Capcana care protejeaza soarecii

Capcana , numita OneDown, a fost castigatoarea medaliei de aur in cadrul International Design Excellence Awards . OneDown nu este o capcana obisnuita pentru soareci . Avand un design special , aceasta permite prinderea soarecilor fara a-i rani. Scopul este ca acestia sa fie eliberati inapoi in natura.

 

Capcana a fost creata de Scoala Internationala de Design din India si are forma unei vaze pentru flori. Partea de jos a vasului este rotunda, iar in partea de sus, unde incepe sa se ingusteze, prezinta un punct de sprijin.

Pentru a prinde soarecii capacana trebuie aseazata pe suportul de sprijin. Cand micuta rozatoare intra in capcana, aceasta se ridica automat, actionata de greutatea intrusului. Astfel, soarecele nu va mai putea iesi din capcana.

De asemenea, capcana nu omoara soarecele, deci nu trebuie sa-ti faci griji in privinta mizeriei. Un alt avantaj este ca odata prins, animalul poate fi eliberat intr-un parc din apropierea casei sau chiar in gradina. Totodata, soarecele prins in capcana OneDown, nu poate fi vazut, lucru benefic pentru persoanele carora le este frica de soareci.

Sursa: www.psfk.com

Capcana poate fi pusa atat in interiorul casei cat si in curte sau gradina, fara ca nimeni sa banuiasca problema pe care o ai. Astfel, persoanele care te vor vizita vor crede ca este doar un accesoriu decorativ si elegant.

Sursa foto : www.psfk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele