IT & C

#hd #canon xf300 #canon xf305

Canon XF305 si XF300, camere MPEG-2 Full HD cu stocare in fisier

Canon redefineste piata camerelor video profesionale portabile prin lansarea  modelelor  XF305 si XF300, doua camere video revolutionare aflate printre primele produse de acest gen care folosesc noul codec de inregistrare MPEG-2 Full HD (4:2:2), recent adoptat de Canon.

Noile modele detin un nou sistem ce integreaza lentile video Canon HD seria L, un sistem de senzori 3CMOS si un procesor DIGIC DV III.

Prelucrare imagini

Canon XF305 si XF300 combina un excelent sistem de prelucrare a imaginii cu un design ce ofera mobilitate si versatilitate. Setul extins de caracteristici generale si adaptabilitatea acestor modele va permite utilizatorului sa filmeze in aproape orice situatie si pentru orice situatie, de la realizarea filmelor independente si pana la difuzarea comerciala.

Modelele XF305 si XF300 au fost concepute sa ofere imagini la o calitate exceptionala. Implementat pentru prima data la o camera video profesionala portabila, noile modele folosesc un codec de inregistrare MPEG-2 Full HD cu sampling de culoare 4:2:2 de pana la 50Mbps, pentru a capta secvente video cu detalii uluitoare.  

Modele ergonomice

Noile modele XF ofera o ergonomie complet revizuita, incorporand sugestiile venite din partea utilizatorilor profesionisti. Design-ul imbunatatit asigura o operare mult mai intuitiva, iar punctul de prindere situat central ofera o echilibrare optima a camerei. Aceste imbunatatiri de design se reunesc pentru a oferi utilizatorului confortul necesar atunci cand filmeaza, pentru perioade prelungite de timp si in diferite conditii.

Ambele modele inregistreaza sunetul pe 16-bit linear PCM la 48 kHz, oferind un semnal audio de calitate, necesar profesionistilor. Un microfon integrat inregistreaza sunete stereo, cu optiunea de a conecta un microfon extern sau alte surse, prin intermediul a doua terminale XLR integrate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele