IT & C

#camera foto compacta #powershot sx210 is #canon

Canon PowerShot SX210 IS, noua camera foto compacta

Canon powershot sx210 is este un nou model compact, care promite sa ridice nivelul de performante pentru fotografierea in mod superangular.

Modelul PowerShot SX200 IS este unul aparat foto compact care inlocuieste camera PowerShot SX210 IS.

Obiectiv superangular

Datorita obiectivului Canon superangular cu zoom 14x, rezolutiei de 14,1 MP si procesorului DIGIC 4, modelul PowerShot SX210 IS este o camera foto ce ofera flexibilitate in utilizare. Ideal pentru fotografierea in detaliu, acest model beneficiaza de modul de filmare 720p HD dotat cu un zoom sunet stereo.

Disponibila pe negru, violet si auriu, camera PowerShot SX210 IS are un senzor foto de 14,1 MP si obiectivul superangular de 28 mm. Ce face acest model special este zoom-ul optic de 14x. Stabilizatorul de imagine compenseaza cu precizie miscarea camerei, oferind imagini clare, fara efect de blur, la toate distantele focale si in conditii de iluminare redusa.

Noul ecran PureColor II G de 7,6 cm ofera o rezolutie de 230.000 pixeli. Avand in componenta un geam de sticla, ecranul PureColor II G beneficiaza de durabilitate ridicata, iar elementele constructive subtiri asigura contrast ridicat si vizibilitate imbunatatita. Unghiurile extinse de vizualizare faciliteaza partajarea imaginilor imediat dupa captare, in tiMP ce formatul 16:9.

Tehnologii si functii

Optiunea Smart Auto impreuna cu tehnologia Scene Detection permit utilizatorilor sa obtina usor fotografii de exceptie in orice conditie, prin detectarea automata a tipului de peisaj si selectarea setarilor optime dintre cele 22 de variabile disponibile.

Modul i-Contrast optimizeaza gradarea luminozitatii de fiecare data cand se realizeaza o fotografie, dezvaluind zonele intunecate si prevenind supraexpunerea. Noul modul Smart Flash Exposure controleaza nivelurile de flash in concordanta cu conditiile de fotografiere.

Altfel, Canon PowerShot SX210 IS este compatibil cu cardurile de memorie SDHC si SDXC ce ofera o capacitate de stocare de pana la 2 TB (doar pentru SDXC), asigurand utilizatorilor suficient spatiu pentru a stoca sute de poze sau cateva ore de film .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele