IT & C

#dslr #powershot g11 #canon

Canon PowerShot G11, noul DSLR compact

Canon anunta lansarea modelului PowerShot G11 , succesorul premiatului model PowerShot G10, preferatul fotografilor profesionisti si al agentiilor de fotografie din toata lumea.

Noua camera ofera posibilitatea de a face fotografii in format RAW si este compatibila cu aplicatia Canon Digital Photo Professional.

Pe placul profesionistilor

Sistemul Canon Dual Anti-Noise combina un senzor de imagine de 10 MP cu tehnologia de procesare a imaginilor oferia de procesorul DIGIC 4, care asigura o crestere a calitatii fotografiilor si imbunatatirea performanrelor ib materie de zgomot cu pana la 2 pasi (in comparatie cu modelul PowerShot G10).

Modelul PowerShot G11 include tehnologia i-Contrast, ce previne iluminarea excesiva, totodata capturand si detaliile aflate in zone cu luminozitate scazuta, fiind ideala pentru situatiile dificile din punct de vedere al luminozitatii.

Lentilele Canon la calitate ofera un zoom 5x cu unghi de vizualizare extins si stabilizator de imagine . Aceasta facilitate permite fotografierea la viteze de declansare mai reduse decat in cazul modelelor traditionale fara stabilizator de imagine.

Pentru diferite situatii

Modelul G11 este echipat pentru a face fata diferitelor conditii de iluminare. Modul Low Light permite fotografilor sa realizele fotografii la ISO 12800 in rezolutie redusa de 2,5 MP si 2,4 fps fara a fi necesara utilizarea flash-ului, in timp ce filtrul integrat Neutral Density (ND) micsoreaza  nivelul de alb.

Viteza de sincronizare a flash-ului a fost ridicata la 1/2000 secunde, reducand aparitia pozelor supra-expuse. O histograma realizata in timp real afiseaza gradul de luminozitate pe ecranul PureColor II VA, astfel incat fotografii pot vizualiza si modifica anumite setari in timpul fotografierii.

La munte, la mare si-n orice imprejurare

PowerShot G11 poate fi utilizat impreuna cu o serie extinsa de accesorii Canon, ce includ flash-urile Speedlite 270EX, 430EX II si 580EX II; flash-urile Macro Twin Lite MT-24EX si Macro Ring Lite MR-14EX pentru optiuni de fotografiere imbunatatite; Speedlite Transmitter ST-E2, Speedlite Bracket BKT-DC1 si Remote Switch RS-60E3.

Scafandrii pasionati de fotografie pot folosi camera PowerShot G11 impreuna cu husa Waterproof Case WP-DC34 - o carcasa impermeabila ce ofera control total pana la adancimi de 40 m. PowerShot G11 include un port HDMI astfel incat utilizatorii pot vizualiza imaginile pe un ecran HD, prin intermediul unui cablu HDMI optional.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele