IT & C

#a3000 is #a3100 #powershot #canon

Canon PowerShot A3100 si A3000 IS, noi camera foto compacte

Canon lanseaza modelele PowerShot A3100 IS si PowerShot A3000 IS , doua noi camere foto digitale compacte, foarte usor de utilizat.

Ambele modele vin dotate cu o gama extinsa de functii intuitive care ajuta utilizatorii in captarea de imagini.

Specificatii tehnice

Echipate cu lentile Canon si un modul de procesare DIGIC III, PowerShot A3100 IS si PowerShot A3000 IS ofera performante excelente si o valoare incredibila. Ambele modele beneficiaza de o carcasa subtire, greutate redusa si un nou design.

PowerShot A3100 IS este oferit in trei variante de culori, fiind disponibil pe albastru, rosu si argintiu, in timp ce PowerShot A3000 IS este disponibil pe argintiu cu inserari de negru. Noile modele vor succeda actualului PowerShot A1100 IS, marcand un pas inainte pentru linia seriei PowerShot A.

Pentru prima oara la un model PowerShot din seria A, noile modele integreaza o baterie Lithium-ion. Usoare ca greutate si reincarcabile, aceste baterii sunt subtiri si usor de transportat, oferind avantajul unei reincarcari la cerere. Ambele camere foto sunt compatibile cu mediile de stocare SDHC si SDXC , oferind o memorie de pana la 2 TB.

Functii si tehnologii

Ambele modele sunt dotate cu functia Smart Auto. Aceasta impreuna cu tehnologia Scene Detection identifica pana la 18 scene diferite si aplica in mod automat setarile optime necesare obtinerii unei capturi perfecte.   

Smart Auto include si tehnologia i-Contrast, ce analizeaza imaginea pentru a oferi expunerea optima, adaugand luminozitate si detalii zonelor intunecate fara a le supraexpune pe cele luminate corect. In plus,modul Canon Easy ofera setari foarte simple pentru utilizatorii incepatori, dezactivand mare parte din butoane si inlaturand pictogramele de pe ecran, toate acestea pentru a oferi o fotografiere cât mai simpla.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele