IT & C

#imprimanta #pixma ip2700 #canon

Canon Pixma iP2700, imprimanta pentru acasa

Canon anunta lansarea celei mai noi imprimante destinate segmentului home user, care ofera printare text si calitate similara celei obtinute in laboratoarele foto , la un pret accesibil.

Cu un design compact, Pixma iP2700 este ideala pentru utilizatorii casnici care doresc un dispozitiv cu un  design atractiv si usor de utilizat.

Canon Pixma iP2700

Noul model include tehnologia Canon FINE (Full-photolithography Inkjet Nozzle Engineering), ce ofera printuri fara granulatie la rezolutii de pana la 4800 x 1200 dpi cu o dimensiune a picaturii de cerneala de 2pl, ideala pentru documente, printuri web si fotografii. Pixma iP2700 utilizeaza sistemul Canon ChromaLife 100+ pentru a oferi longevitate printurilor.

Printarea unei fotografii fara margini la dimensiunea de 10 x 15 cm dureaza  aproximativ 55 secunde. ChromaLife 100+ este rezultatul alaturarii tehnologiei Canon FINE cu hartia Canon Genuine Photo, ce ofera culori vii, durabilitate ridicata si cerneala pe baza de apa, pentru obtinerea unei reproduceri bogate a culorilor.

Cu solutii software

Easy-PhotoPrint EX este conceput sa permita utilizatorilor crearea de printuri foto fara margini in doar cativa pasi si accesarea de optiuni avansate de print precum corectia ochilor rosii. auto Photo Fix II poate fi folosit atunci cand este aplicata imaginilor sub-expuse, prin impartirea in zone multiple si folosirea de algoritmi pentru a calcula cantitatea exacta de corectie necesara imaginii.

Easy-WebPrint EX este o aplicatie ce usureaza alegerea sectiunilor cheie dintr-o pagina web, inainte de a le reuni intr-un singur document pentru print. Functiile inteligente includ posibilitatea de a face selectii manuale sau automate in pagina web, sau de a cumula selectii multiple din mai multe pagini web.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele