IT & C

#foto #imprimanta #pixma #canon

Canon lanseaza o noua imprimanta

Canon completeaza gama de multifunctionale entry-level prin adaugarea modelului foto Canon, pentru a oferii imbunatatiri substantiale in longevitatea printului.

Sistemele imbunatatite

Sistem de printare a fost si el pus la punct, iar cartusele  Canon ofera claritate si reproduc foarte bine culorile. Picatura microscopica de cerneala - 2pl ajuta in obtinerea de printuri foto omogene, lipsite de granulatie.

Cei care folosesc apartate foto digitale vor descoperi ca modelul Pixma MP260 este ideal, mai ales datorita prezentei unui cititor de carduri. Acesta permite inserarea cardurilor de memorie din camere foto digitale direct in imprimanta. Nu mai este nevoie conexiunea cu PC-ul. De asemenea, este posibila realizarea scanarii foto sau document direct pe cardul de memorie, pentru transfer si backup - din nou, fara utilizarea PC-ului.

Un alt element ce imbunatateste si mai mult usurinta in utilizare este modul Quick Start si sertarul de hartie, ce se deschide in mod automat pentru a colecta printurile realizate. Includerea unui update pentru softul Canon Easy-PhotoPrint EX cu optiunea auto Photo Fix este de asemenea un bonus pentru cei ce urmaresc sa obtina cele mai bune rezultate de la printurile foto.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele