IT & C

Canon EOS 5D Mark II primeste update pentru video HD

Canon anunta lansarea unui nou update firmware pentru model EOS 5D Mark II. Anuntat initial pentru sfarsitul anului 2009, update-ul adauga functiei video EOS MOVIE inregistrari la 24 si 25 fps .

Noul update al software-ului, Firmware-ului 2.0.3, poate fi descarcat gratuit  incepand din luna martie.

Feed-back de la useri


Dezvoltat ca urmare a feedback-ului dat de fotografi si pasionatii de cinematografie, Firmware-ul 2.0.3 imbunataseste excelentele performante video ale modelului EOS 5D Mark II. Adaugarea de noi rate de refresh extinde potentialul video al camerei, oferind pasionatilor de film abilitatea de a realiza capturi 1080p Full HD si 24fps (real 23.976fps) - rata de refresh optima pentru inregistrari video.

Suportul de 25 fps pentru  rezolutii 1920 x 1080 pixeli si 640 x 480 pixeli va permite utilizatorilor sa filmeze la rate de refresh necesare standardului PAL, in timp ce noul firmware va schimba optiunea 30fps la standardul video NTSC 29.97 fps. Au fost adaugate o noua histograma pentru filmarea in mod de expunere manual, prioritate timp expunere (Tv) si prioritate diafragma (Av), modurile de expunere fiind disponibile si in modul movie.

Alte detalii

Functionalitatile audio imbunatatite vor permite utilizatorilor sa configureze manual nivelul de inregistrare a sunetului prin utilizarea unui meniu de control afisat pe ecranul LCD. Frecventele audio au fost ridicate de la 44,1 KHz la 48 KHz, oferind semnalul audio optim necesar profesionistilor.

Lansata in septembrie 2008, Canon EOS 5D Mark II a generat imediat o serie de noi oportunitati pentru fotografii si pasionatii de film, iar adaugarea unei noi rate de refresh si a unui control audio manual extind si mai mult capabilitatile camerei - permitand creatorilor de filme sa produca capturi incredibile ce se potrivesc oricarui scop creativ.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele