IT & C

#iOS 7 #apple #iphone #ipad #sistem de operare iOS

Cand soseste iOS 7 pentru iPhone si iPad?

Noul sistem de operare Apple pentru gadgeturile mobile pare sa aiba probleme. Cele mai noi speculatii vizeaza faptul ca iOS 7 pentru iPhone si iPad sufera amanari.

Apple ne-a obisnuit cu lansarile de versiuni noi iOS odata cu un gadget nou, fie iPhone, fie iPad. Sunt asteptate update-uri pentru ambele in acest an, astfel ca iOS 7 ar putea sosi in urmatoarele luni. Din pacate, programatorii Apple au intampinat probleme, iar compania a decis sa mute mai multi programatori care lucreaza pentru noul Mac OS X la proiectul iOS 7.

iOS a fost comparat adesea cu Android si criticat pentru faptul ca nu si-a schimbat prea mult interfata de la lansare, iar Apple pare ca a inteles in sfarsit acest aspect. Asadar, noul iOS 7 va aduce modificari importante de design, pentru a nu ramane in urma Android, Windows Phone si BlackBerry 10, sistem de operare mobile care utilizeaza elemente mai interactive, pentru a imbunatati experienta utilizatorilor.

Sursa foto: heavy.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele