IT & C

#hd #pm5k #pm5 #bloggie #sony

Camerele Sony bloggie PM5 si PM5K, HD in miniatura

Sony bloggie MHS- PM5 / PM5K si MHS-CM5, cele mai noi camere video compacte, reprezinta in viziunea niponilor, partenerii perfecti la petreceri sau iesiri in natura sau calatorii.

Numele bloggie isi face debutul european prin doua modele, ambele camere dispun de un sistem simplu de transfer al fotografiilor si al clipurilor video.

Camere in culori

Colorate, foarte portabile prin dimensiunea si greutatea reduse, camerele bloggie reprezinta modalitatea spontana de a impartasi amintiri, de a actualiza blogul personal sau de posta pe retele de socializare online, in timpul calatoriilor. Ambele modele bloggie inregistreaza fotografii de 5 MP si capteaza videoclipuri in format MP4 Full HD.

Disponibila in patru culori, camera PM5/PM5K prezinta un obiectiv care pivoteaza la 270 de grade ce poate capta imagini din orice unghi. Ecranul LCD cu diagonala de 6 cm arata setarile camerei in coltul de jos al display-ului in timp filmarilor. Cand se doreste vizualizarea rezultatelor, se intoarce camera bloggie pe orizontala.

Modelele PM5/PM5K si CM5 sunt capabile sa inregistreze videoclipuri la rezolutie 1280 x 720/60p, dar si clipuri la rezolutie Full HD 1920 x 1080/30p. Stabilizatorul de imagine integrat, SteadyShot, anuleaza miscarile camerei atunci cand se filmeaza, iar optiunea Face Detection optimizeaza setarile camerei pentru portrete clare si captivante.

Dedicat Facebook

O actualizare pentru transfer de continut pe Facebook va fi disponibila in curand, sub forma de aplicatie ce poate fi descarcata. Aceasta va completa compatibilitatile de incarcare a fisierelor, pe YouTube si in Picasa Web Albums. Un slot compatibil cu cardurile Memory Stick PRO Duo si SD/SDHC (disponibile separat) aduce flexibilitate in stocarea fisierelor.

Exista de asemenea un set complet de accesorii optionale, de la Sony, ce vor ajuta la optimizarea utilizarea bloggie. Camerele mobile HD Snap bloggie PM5 si PM5K vor fi disponibile incepand cu jumatatea lunii mai 2010 si in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele