IT & C

#logitech #speaker system #z323 #boxe

Boxele Logitech Z323 s-au lansat in Romania

Logitech a lansat in Romania mult asteptatele boxe multimedia cu dispersare a sunetului la 360 de grade, si anume modelul Z323 .

Boxele Z323
sunt compatibile atat cu Windows, cat si cu Mac, toate sistemele fiind capabila sa redea un sunet foarte bun.

Boxe diferite


Spre deosebire de boxele standard de calculator care folosesc drivere de tip forward-firing, cele patru noi sisteme audio Logitech dispun de sunet de 360 de grade (acustica omnidirectionala) ce creeaza o acoperire extinsa.

Functia este foarte utila daca utilizatorul isi muta calculatorul in diferite locuri in casa si la birou. Aceste noi patru sisteme sunt concepute sa transmita sunetul uniform catre un spatiu mai larg astfle incat sa nu rateze niciun sunet.

Un sistem de boxe 2.1


Sistemele audio Logitech Z323 au un bass puternic, sistemul, o putere de 30 de wati (RMS) si un subwoofer down -firing, vei avea totul pentru a crea un sunet amplu. Pentru mai mult confort, Z323 include o mufa dubla RCA integrata si o mufa de 3,5 mm prin care se pot conecta castile.

Aceeasi mufa mai permite atasarea playeru-ului muzical de retea Logitech Squeezebox , o consola de jocuri, playerul DVD sau iPod-ul. Logitech Speaker System Z323 este disponibil la un pret recomandat de 219 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele