IT & C

#sistem de operare #blackberry milan # blackberry 10

Blackberry Milan, primul telefon cu sistem de operare Blackberry 10

Cum va arata primul telefon RIM cu sistem de operare Blackberry 10 (ex BBX )? Crackberry prezinta in exclusivitate primele imagini cu Blackberry Milan si ofera si cateva informatii referitoare la specificatiile vehiculate pana acum ale noului terminal.

Blackberry Milan este un telefon touchscreen slider. Asta inseamna ca fanii Blackberry vor avea la dispozitie si o tastatura fizica full qwerty retractabila. In linii mari, telefonul este realizat dupa modelele Torch de la Blackberry, doar ca de aceasta data designul este putin diferit.

RIM a renuntat la colturile rotunjite din partea superioara a telefonului, dar designul pare extrem de reusit dupa cum se poate vedea din primele fotografii care au aparut pe internet prin intermediul site-ului Crackberry.

Tot ce se stie pana acume este ca primul telefon cu sistem de operare Blackberry 10 (denumit inainte BBX) va avea un display de dimensiuni mari (cel mai probabil 4 inci) si ca ecranul va avea o rezolutie mai buna decat cea oferita de Retina display de la Apple. In fotografia de mai jos sunt prezentate Blackberry Milan (stanga) si Blackberry Porsche design (dreapta)
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele